Esthetiek

Uw gebit is van directe invloed op uw gezondheid, zelfbewustzijn en levensvreugde. Met een goed gebit lacht u het leven tegemoet en dat biedt zowel in uw sociale als in uw professionele omgeving voordelen.

Bleaching

Leefomstandigheden zijn van directe invloed op het gebit. In de loop der jaren ontstaat een natuurlijk proces waarin de tint van de natuurlijke tanden steeds verder verkleurt. Vanuit esthetisch oogpunt wordt dit dikwijls als storend ervaren. Een milde bleaching-behandeling waarin de kleur van het tandglazuur weer lichter gemaakt wordt, biedt in dit geval uitkomst.  

Facings (schildjes)

De kleur, vorm en grootte van afzonderlijke tanden worden geperfectioneerd met facings. Deze flinterdunne schildjes van hoogwaardig keramisch materiaal staan garant voor een permanente verbetering.

Porseleinen inlays

Porseleinen inlays vervangen grote, donkere of kapotte vullingen op duurzame wijze. Deze hoogwaardige keramische vullingen zijn praktisch onzichtbaar en resulteren in een feilloos stralend gebit.

Keramische Inlays : Durch Karies geschädigter Zahn
Durch Karies geschädigter Zahn
Keramische Inlays : Entfernung der Karies. Präparieren des Zahnes
Entfernung der Karies. Präparieren des Zahnes
Keramische Inlays : Einfügen des fertiggestellten Inlays mithilfe einer Spezialklebetechnik
Einfügen des fertiggestellten Inlays mithilfe einer Spezialklebetechnik
Keramische Inlays : Eingesetztes Inlay
Eingesetztes Inlay

Composietvullingen

Composietvullingen zijn budgetvriendelijk en hebben daarnaast een natuurlijke uitstraling doordat de tint overeenkomt met de eigen tanden. Het materiaal heeft goede mechanische eigenschappen, gaat lang mee en heeft nauwelijks of geen bijwerkingen. De compositievullingen zijn een uitstekend alternatief voor amalgaamvullingen.

Volledig porseleinen kronen

Wanneer vullingen geen uitkomst meer bieden, zijn kronen van volledig porselein een duurzaam alternatief. De kroon beschermt op optimale wijze het resterende deel van de betreffende tanden. Het resultaat is niet van echt te onderscheiden.  

Vollkeramische Kronen
 : Metallfreie Krone - komplett bestehend aus Hochleistungskeramik
Metallfreie Krone - komplett bestehend aus Hochleistungskeramik
Vollkeramische Kronen
 : Teilkrone - komplett bestehend aus Keramik
Teilkrone - komplett bestehend aus Keramik