Dental Center Gangelt blijft goed bereikbaar voor Nederlanders!

Nu Duitsland streng(er) controleert op inkomend grensverkeer is er veel onduidelijkheid bij onze bezoekers. Voor bezoekers van onze praktijk uit Nederland verandert er echter niets.

Als u geen gezondheidsklachten heeft, kunt u onze praktijk gewoon bezoeken. Dental Center Gangelt is een officieel testcentrum voor COVID19 en voert zelf de sneltesten uit. Deze sneltest is gratis.

Wordt u onderweg naar Dental Center Gangelt aangehouden, dan kunt u aangeven dat u op weg bent naar onze praktijk en daar de sneltest laat afnemen. De resultaten van deze sneltest worden dan eventueel achteraf aan de juiste instantie doorgegeven. Informatie daarover ontvangt u van ons.

U hoeft uw periodieke gebitscontrole en/of behandeling dus niet uit te stellen vanwege de beperkingen. Wij hopen dat dit een geruststelling voor u is. Een gezond gebit draagt immers bij aan een goed welbevinden. Tot gauw in onze praktijk. Wij vragen u wel rekening te houden met de algemeen geldende maatregelen in de praktijk in verband met COVID19.

Uw welzijn staat bij Dental Center Gangelt centraal! In een gemoedelijke en ontspannen setting zorgen wij er al 25 jaar voor dat u het leven tegemoet lacht. Persoonlijke aandacht, tijd en maatwerk zijn sleutelwoorden bij Dental Center Gangelt. Het bijbehorende tandtechnisch laboratorium beantwoordt aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en werkt met innovatieve tandtechnische technieken. Door daarnaast te investeren in pijnvrije behandelprogramma’s wordt voorzien in zorgeloos onderhoud van een gezond en mooi gebit. Hier vindt u een beknopt overzicht van de meest toegepaste behandelmethoden.