Service

Bij Dental Center Gangelt is tandzorg maatwerk. U staat op één en daarom wordt er alles aan gedaan u te ontzorgen. Middels aanvullende servicemogelijkheden zoals een haal-en brengservice wordt er, in overleg, zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet gekomen.

Downloads

Voor uw eerste bezoek wordt u verzocht het anamneseformulier te downloaden (in het Nederlands / Duits / Engels) en volledig ingevuld mee te nemen.

Digitale röntgentechniek

Dental Center Gangelt werkt met een digitaal röntgensysteem. Dit reduceert de stralingsbelasting voor u als patiënt én resulteert in kwalitatief betere röntgenfoto’s. Daarnaast reduceert het vermijden van fotochemie milieu-overlast.

Driedimensionale röntgentechniek

De 3D-scan is onmisbaar binnen de moderne implantologie, chirurgie en aanverwante vakgebieden. Deze innovatieve techniek is een rijke bron aan informatie. De tandarts-implantoloog van Dental Center Gangelt maakt voorafgaand aan behandelingen een 3D-scan.

Intra-orale camera

Om de situatie optimaal te analyseren, wordt er gewerkt met intra-orale camera’s en videosystemen. Deze beelden maken een en ander ook voor u als patiënt inzichtelijk, waardoor u volledig geïnformeerd wordt over uw mondzorg.

Gebruik van loepbrillen

Perfect zicht is een absolute voorwaarde voor iedere vorm van tandzorg. Daarom maakt Dental Center Gangelt gebruik van loepbrillen. Dankzij de loepzuivere vergroting wordt er letterlijk ingezoomd op uw tandzorg.

Recall-systeem

Uw agenda staat ongetwijfeld vol en dan wil een afspraak er wel eens bij inschieten. Het geautomatiseerde recall-systeem van Dental Center Gangelt herinnert u tijdig aan periodieke controles.